Zaterdag 11 Juni – om 20:15 & 21:30 – Entree: €7,-

Klik hier voor de voorverkoop. Er kunnen ook tickets worden gekocht aan de deur (cash/tikkie).

Over de voorstelling:

Onverschrokken, sensueel, krachtig en kwetsbaar bezingt een jonge vrouw haar leven en gedachten. Over mannen, ambitie, liefde, haar plek in de maatschappij en verlies. Met monologen uit Ulysses van James Joyce en tangomuziek van o.a. Astor Piazzolla.

Sopraan/actrice Isabel Pronk studeerde in 2021 af aan Codarts Muziektheater en doet momenteel een master Klassiek Zang. Afgelopen zomer zong zij bij de Berlin Opera Academy. Ze heeft een grote passie voor het vertellen van verhalen via (klassieke) muziek.

Voor Her Soliloquy werkt ze met een volledig vrouwelijk team. Musici zijn violiste Valentine Blangé, pianiste Alicia Cerrada en celliste Laurence Gaudreau. Samen onderzoeken ze onder andere wat het betekent om als vrouwen in de klassieke muziekwereld je plek te bemachtigen. Daarnaast zijn ze alle drie gedreven in het op een muzikale en theatrale wijze toegankelijker en aantrekkelijker maken van klassiek repertoire voor een breder publiek.

De voorstelling is in februari 2022 in première gegaan op Stukafest en reist inmiddels het hele land door. Her Soliloquy won zowel de publieksprijs op het Café Theater Festival Rotterdam als de Grachtenfestival Pitch 2022.